Avoimet työpaikat

Palkanlaskija

Visma Services Oy, Tampere

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee 500 henkilöä.

Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa haemme 

Palkanlaskijaa Tampereelle

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on 1-3 vuoden työkokemus palkanlaskennan tehtävistä ja haluat kehittyä urallasi palkanlaskennan todelliseksi asiantuntijaksi. Tehtäviisi kuuluu asiakasyritysten palkanlaskennan lisäksi palkkakirjanpito ja raportointi, asiakasyritysten kanssa sovittujen prosessien mukaisesti.

Edellytämme sinulta palkanlaskennan osaamisen lisäksi kaupallista koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä, sekä vastuullista ja tarkkaa työtapaa.

Katsomme eduksi palkanlaskennan ohjelmistojen, kuten Personec W:n osaamisen. Tarvitset työssäsi myös hyviä taitoja MS Office-ohjelmien käytössä.Työkielet ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen palkanlaskijan tehtävän nimettyjen asiakasyritysten parissa kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Työskentelet osana kehittyvää asiantuntijaorganisaatiota.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Payroll Department Manager Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Mikäli koet että tämä tehtävä on juuri sinua varten, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 25.3 mennessä täyttämällä hakulomake täällä. Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi