Avoimet työpaikat

Palkanlaskija, palkkaohjelman pääkäyttäjä

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma -konsernia, jossa työskentelee 5000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 240 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 20 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee 500 henkilöä.

Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa haemme

Palkanlaskijaa/ palkkaohjelman pääkäyttäjää 

Tehtäviisi kuuluu asiakasyritysten palkanlaskennan ja Personec W-palkkaohjelman pääkäyttäjätehtävien lisäksi palkkakirjanpito sekä raportointi, Visman asiakasyritysten kanssa sopimien prosessien mukaisesti.

Edellytämme sinulta kaupallista koulutusta, aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, sekä vastuullista ja tarkkaa työtapaa. Työskentely laadunhallintaprosessien mukaisesti on sinulle tuttua, ja koet omaksesi sekä sisäisen että ulkoisen asiakaspalvelun tehtävät.

Työskentelemme sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden parissa, ja siksi sujuva englannin kielen taito on välttämätöntä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen palkanlaskijan ja palkkaohjelman pääkäyttäjän tehtävän nimettyjen asiakasyritysten parissa kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, sekä hyvät henkilöstöedut. Työskentelet osana kehittyvää asiantuntijaorganisaatiota.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Payroll Department Manager Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Mikäli koet että tämä tehtävä on juuri sinua varten, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 25.3.2013 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e62ab7fb

Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.