Avoimet työpaikat

Päättötyöntekijä / ERP-harjoittelija

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma -konsernia, jossa työskentelee 5000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 240 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 20 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee 500 henkilöä.

Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa haemme Visma BMS-osastollemme Dynamics NAV-tiimiimme

Päättötyöntekijää ERP-harjoittelijan tehtävään

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden tukipyyntöjen käsittely, sekä ohjelmointia ja kehitystyötä.

Edellytämme että olet korkeakouluopintojesi loppusuoralla, ja olet kiinnostunut kehittymään harjoittelusi myötä todelliseksi ERP-asiantuntijaksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut ohjelmistoista, IT-ratkaisuista sekä ohjelmoinnista, ja olet hankkinut ohjelmointikokemusta. Hahmotat kokonaisuuksia ja prosesseja. Sinulla on myös sujuvat viestintä- ja asiakaspalvelutaidot, joita hyödynnät asiakkaidemme tarpeiden kartoittamisessa ja heidän opastuksessaan. Eduksi katsomme myös aikaisemman  kokemuksen ERP-järjestelmistä ja seuraavista sovelluksista/asioista: Dynamics NAV, SQL, Citrix, .NET, XML.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen ERP-harjoittelijan tehtävän kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa. Työskentelet osana asiantuntijaorganisaatiota ja sinulla on harjoittelusi tukena tiimisi osaavat kollegat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Katajanokalla.

Työ on määräaikainen työharjoittelujakso ja alkaa 2.4.2013, tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään 11.3. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7acef3f8 Ilmoita hakemuksessasi työharjoittelujaksosi alkamis- ja päättymispäivä, ja liitä mukaan CV:si.