Avoimet työpaikat

Päättötyöntekijä / taloushallinnon harjoittelija

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 320 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 40 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee 500 henkilöä.

Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme BMS-osastolle

Päättötyöntekijää / taloushallinnon harjoittelijaa

Työtehtäviisi kuuluvat avustavat kirjanpitotyöt ja nykyaikainen reskontranhoito sähköisillä järjestelmillä. Yksikössä työskennellään large accounts-asiakkuuksien parissa.

Tehtävä soveltuu taloushallinnon päättötyöntekijälle. Edellytämme että sinulla on jo työkokemusta toimisto- tai kirjanpitotehtävistä, sekä vastuullinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen työskentelytapa. Arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

Mielenkiintoisen ja kehittävän harjoittelijan työtehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen työympäristön kasvu-ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme. Perehdyt tehtävääsi tiiminvetäjäsi kanssa ja työskentelet osana asiantuntijaorganisaatiota. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Katajanokalla.

Työ on alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Palomäki, puh. 040-500 3428.

Hae tehtävään 4.3. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?855a015e