Palkanlaskenta ja HR

Tämän päivän tehokas henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu sisältää sekä palkanlaskennan että HR-palvelut. Palveluidemme avulla tehostat ja selkiytät yrityksesi henkilöstöhallinnon prosesseja ja parannat henkilöstön työtyytyväisyyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ajankohtaista: Henkilöstöjohtamisen asiantuntijatalo Virvo Oy:n osaaminen on käytettävissäsi

Nyt saat palkanlaskennan, henkilöstöjohtamisen ja henkilöstöhallinnon kaikkien osa-alueiden palvelut sekä konsultoinnin yhden katon alta. Vahvistimme organisaatiotamme alan parhailla HR-asiantuntijoilla. Lue lehdistötiedote tästä >>

 

Palkanlaskentapalvelut - joustavuutta henkilöstöhallintoon

Ulkoistettu palkanlaskenta on osa tehokasta ja joustavaa henkilöstöhallintoa. Hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Huolehdimme ulkopuolisista tietovaateista verottajalle, vakuutusyhtiöille sekä muille viranomaistahoille hyödyntäen tehokkaasti sähköistä tiedonsiirtoa. Tarjoamme yrityksenne henkilöstön käyttöön oman selainpohjaisen palvelukanavan matkalaskujen, lomien ja poissaolojen hallintaan. Tapa, jolla yhdistämme yrityksenne henkilöstön ja esimiehet palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnan palveluprosessiin, tekee palvelustamme ainutlaatuisen.

Palkanlaskenta ulkoistettuna palveluna sisältää seuraavat tehtävät:

 • Henkilötietojen perustaminen ja ylläpito
 • Palkkatietojen vastaanottaminen tai noutaminen sähköisesti
 • Palkka-aineiston sisällön tarkastaminen
 • Työntekijöiden palkkojen laskenta ja oikeellisuuden tarkastaminen
 • Lomakertymätietojen ylläpito
 • Matka- ja kululaskutietojen käsittely ja tilastointi
 • Ulosottomaksujen tilittäminen
 • Ay-maksujen tilittäminen
 • Poissaoloseuranta ja tilastoiminen työterveyshuollolle
 • Palkkojen maksatus
 • Palkkalaskelmien lähettäminen työntekijöille
 • Työnantajasuoritusten laskeminen ja maksutositteen lähettäminen työnantajalle
 • Työnantajasuoritusten ilmoittaminen verottajalle
 • Kirjanpitoaineiston luominen
 • Ajankäytön seuranta (lomat ja tapaturma- sekä sairaspäiväraha hakemusten täyttö)
 • Palkkatilastojen täyttäminen

palkanlaskentaa tehostava MyVisma palkkaportaali

 

 

 

Tehoa työajan seurantaan

Palkanlaskenta ja sähköinen palkkaportaali MyVisma

MyVisma on ainutlaatuinen yhteydenpitoväline yrityksenne ja palkanlaskennan välillä. Se on selainpohjainen portaali, johon kokoamme sähköiset asiakaskohtaiset ratkaisumme. Portaalin kautta pääset yhdellä sisäänkirjautumisella haluamiisi palkkapalveluihin ja hoidat yhteydenpidon palkanlaskentaan ja palkkakirjanpitoon.

 

Tehoa työajan seurantaan

Voit liittää MyVisma-palveluumme työajan kirjaamiseen, kohdentamiseen, suunnitteluun ja seurantaan kehitetyn työkalun, jossa työntekijä syöttää tekemänsä työtunnit suoraan selainpohjaiseen järjestelmään. Tehdyt työtunnit voidaan haluttaessa kohdentaa yrityksen omille kustannuskohdisteille. Lomien suunnittelu tehostuu hyväksyntämenettelyn käyttöönoton kautta.

Avaa MyVisma esite ››

matkalaskupalvelut sähköisesti Vismalta

Matkalaskut sähköisesti osana palvelua

Saat kauttamme palveluna matka- ja kuluhallintajärjestelmän, joka on käyttäjäystävällinen, nopea ja tehokas työkalu. Matkalaskujen tekeminen onnistuu missä ja milloin vain.

Tutustu matkalaskupalveluumme ››

Palkanlaskenta pohjoismaisesti - Nordic Payroll

Palkanlaskenta on myös yhteispohjoismainen palvelumme. Visma-konserni on johtava pohjoismaisten palkkahallintopalveluiden tuottaja. Yhdellä sopimuksella saat palvelua jopa neljässä maassa. Palvelut ovat tarvittaessa hallinnoitavissa yhdestä maasta käsin, jolloin esimerkiksi palkkayhteyshenkilönne Suomessa voi toimia Key Account Managerina.

Monet kansainväliset yritykset käsittävät Pohjoismaat yhtenäisenä markkina-alueena. Jokaisesta maasta löytyy kuitenkin toisistaan eroavia paikallisia lakeja ja määräyksiä. Ulkoistaessasi palkkahallintosi Pohjoismaissa meille, voit luottaa siihen, että tehtävät hoidetaan aina paikallisten ammattilaisten toimesta. Takaamme yhteneväisen palvelun kaikissa maissa. 

Monikielinen palkkaportaali MyVisma on käytettävissä pohjoismaisesti, joten kaikki palkkatiedot ja raportit ovat aina helposti saatavilla ja yhteydenpito palkanlaskijaan toimii sen kautta turvallisesti ja vaivattomasti.

palkanlaskenta pohjoismaisesti Kansainvälisesti toimiville yrityksille tarjoamme yhtenevän palkka- ja HR-palvelun, joka sisältää mahdollisuuden saada oman yhteyshenkilön valitsemastasi maasta.

HR –palveluidemme avulla tehostat ja selkiytät yrityksesi henkilöstöhallinnon prosesseja, parannat palvelutasoa ja henkilöstötyytyväisyyttä.

Helppoa ja tehokasta työvoiman ja -ajan hallinnointia


Hyvä henkilöstöresurssien suunnittelu vaikuttaa suoraan yrityksen palvelutasoon ja henkilöstön työtyytyväisyyteen. Henkilöstön hallintaa, työvuorojen suunnittelua ja työajan raportointia voidaan tehostaa huomattavasti ulkoistetun henkilöstöhallinnon palvelujen ja -järjestelmien avulla. Suunnitellut työvuorot, tehdyt työtunnit, työvuorojen optimointi, tehtävien jako ja töiden seuranta, samoin kuin poissaolot ja loma-anomukset, ovat käsiteltävissä tehokkaasti sähköisesti ja raportoitavissa reaaliaikaisesti pilvipalveluna.

Automaation avulla TES- tulkitut työaikakirjaukset voidaan hoitaa virheettömästi ja siirtää eteenpäin palkanlaskentaan ilman manuaalisia vaiheita. Työajanseuranta laskee automaattisesti työntekijän ylityöt ja työlisät käytössä olevien laskentasääntöjen mukaisesti.

Työvoiman hallinnointiin kehitetyt palvelut ja kokonaisratkaisut mahdollistavat resurssisuunnittelun niin budjetoinnin kuin ennusteidenkin pohjaksi. Tiedon välitys henkilöstölle käy helposti oli sitten kyse loma-anomuksia tai tarpeesta löytää henkilökunta työvuoroihin lyhyellä varoitusajalla. Ratkaisut helpottavat niin esimiesten kuin muun henkilöstön työtä. Kaikki käy näppärästi vaikkapa mobiilisovelluksen avulla. Aikaa säätyy ja tietojen oikeellisuus paranee.

Kiinnostuitko palkkapalveluistamme? jätä yhteydenottopyyntö

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 010 756 40. 
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@visma.com. Näppärimmin yhteydenotto sujuu oheisella lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö 

Jätä tähän yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.