Visma Nova
Kattavaa toiminnanohjausta pk-yrityksille

Heti valmis kokonaisratkaisu

Toisin kuin useimmissa toiminnanohjausjärjestelmissä, Visma Novassa kaikki keskeisimmät toiminnot ovat valmiiksi keskenään yhteensopivia. Ne on siten helpompi, nopeampi ja edullisempi käyttöönottaa ilman erillisiä integraatioprojekteja.

Monipuoliseen kokonaisuuteen kuuluu lähtökohtaisesti kaikki pk-yrityksen tarvitsemat edistykselliset toiminnot. Silti Visma Nova on edullinen myös pienempään yritykseen, koska modulaarisesta järjestelmästä on helppo jättää tarpeettomat toiminnot pois.

Toiminnanohjaus

Visma Novalla ohjaat koko tuotantoprosessin tilauksen vastaanottamisesta toimitukseen. Järjestelmä tekee muun muassa tilaukselle tarvittavat materiaalivaraukset automaattisesti, mikä helpottaa myös raaka-aineostoissa.

Lue lisää

Taloushallinto

Visma Nova mahdollistaa kokonaan sähköisen taloushallinnon yhtenä kokonaisuutena.  Osto- ja myyntiprosesseista saatavat tiedot kulkevat tehokkaasti eri toimintojen läpi taloushallintoon yhden kirjauksen periaatteella - päätyen aina kirjanpitoon, raporteille ja viranomaisilmoituksiin.

Lue lisää

Materiaalihallinto

Optimoi varaston arvo ja tavaroiden kiertonopeus Visma Novan monipuolisilla materiaalihallinnon toiminnoilla. Hoidat tehokkaasti tarjouksesta laskutukseen ja hankinnasta maksuun -prosessit yhtenäisinä ketjuina.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto

Hallinnolliset työt ovat usein automatisoitavissa ja yksinkertaistettavissa järjestelmien avulla. Perusrutiinien sijaan resurssit voidaan kohdistaa esimerkiksi henkilöstöresurssien tehokkaaseen käyttämiseen sekä strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen.

Lue lisää

Keikkatyönohjaus

Asennus-, huolto- kunnossapito-, urakka-, asiantuntija- tai muuta keikkaluontoista työtä tekevien henkilöiden paras tehokkuuden mittari on usein laskutusaste. Visma Novan työnohjausprosessilla voidaan vähentää keikkatyöntekijöiden esimiehen työn resurssointiin kuluvaa aikaa ja työntekijöiden hukka-aikaa, jolloin työn laskutusaste saadaan nousemaan.

Tutustu ratkaisuun

Työmaalle ja urakointiin

Visma Novan Työmaarekisteri on selainpohjainen toiminto yhteisen työmaan urakointi- ja henkilöraportointivelvollisuuden hoitamiseen. Se soveltuu kaikille joita rakennusalan tiedonantovelvollisuus koskee, erityisesti rakennuttajalle, pääurakoitsijalle, urakoitsijalle että isännöitsijän tarpeisiin.

Lue lisää

Sähköiset yhteydet

Visma Novan sähköiset yhteydet mahdollistavat muun muassa verkkolaskujen ja muiden sähköisten aineistojen käsittelyn. 

Lue lisää