Visma Nova
Kattavaa toiminnanohjausta pk-yrityksille

Nykypäivän toiminnanohjauksen suosikkiratkaisu

Visma Nova on suomalaisten pk-yritysten suosikin aseman ansainnut toiminnanohjausjärjestelmä, jonka toimivuuden takuuna on useita tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Ohjaa liiketoimintaasi täysin sähköisinä prosesseina helppokäyttöiseksi kehutulla käyttöliittymällä.

Yli 20 vuoden asiakaslähtöinen kehityshistoria ja Pohjoismaiden johtavan ohjelmistotalon vahvat tulevaisuuden panostukset antavat Visma Novan käyttäjälle harvinaisen yhdistelmän monipuolisuutta, toimintavarmuutta ja nykyaikaisia työskentelytapoja. Se soveltuu kaikille yrityksille, mutta erityisen lyömätön ratkaisu siitä on jalostunut muun muassa teollisuuden, erikoistavarakaupan ja keikkatyötä tekeviin yrityksiin.

Visma Nova on markkinoiden kestosuosikki

1) Erittäin tyytyväiset asiakkaat

Yli 8000 suomalaisen PK-yrityksen korkea asiakastyytyväisyys on paras todisteemme siitä, että Visma Nova on yksi Suomen parhaimmista toiminnanohjausjärjestelmistä. Asiakkaamme arvostavat erityisesti helppokäyttöisyyttä, monipuolisia toimintoja sekä ratkaisukeskeistä asiakaspalveluamme.

Tutustu Visma Novan asiakaspalveluun

2) Valmis ERP valmiina käyttöön

Vakiojärjestelmän käyttöönotto on nopeaa, koska se ohjaa yrityksesi toimimaan valmisprosessien mukaisesti. Yhdessä asiakkaidemme kansssa hioutuneet vakioprosessit on helppo oppia käyttämään, etkä sorru tekemään kalliiksi koituvia räätälöintejä. Tilitoimistoyhteistyökin käynnistyy joustavasti, koska Visma Nova mahdollistaa pilviyhteistyön ja tiedonsiirron tilitoimistojärjestelmiin.

Tutustu vakioprosesseihin

3) Kokonaisratkaisu yhdeltä toimittajalta

Saat yhtenä kokonaisratkaisuna kaiken mitä PK-yritys tarvitsee paperittomaan liiketoimintaan ja työntekijöiden eri tarpeisiin. Monipuolisesta tietojärjestelmästä voit jättää yrityksellesi tarpeettomat toiminnot käyttöönottamatta, jolloin se on edullinen myös pienempään käyttöön (laajenna tarvittaessa myöhemmin). Mahdolliset erityisratkaisut löydät Visman kumppaneiden valmiista ohjelmistolaajennuksista.

4) Looginen käyttöliittymä pilvipalveluna

Visma Novaan on kehitetty roolikohtaisia mobiilikäyttöisiä näkymiä, jotka ovat erityisen hyödyllisiä liikkuvaa työtä tekeville keikkatyöntekijöille. Visma Nova voidaan käyttöönottaa pilvipalveluna, mikä mahdollistaa kaikkien työntekijän joustavan etätyöskentelyn. Pilvipalveluna et tarvitse erillistä it-ympäristöä tai -asiantuntijaa.

Lue lisää Visma Sovelluspalvelusta

5) Luotettava kumppani pitkään yhteistyöhön

Vismalta saat kaikki ohjelmistot ja palvelut samasta talosta, jolloin et joudu ongelmatilanteissa eri toimittajien integraatioiden ja sopimusten vastuualueiden väliin palloteltavaksi. Konsultointi- ja koulutuspalvelumme voidaan toimittaa edullisesti, koska vakiojärjestelmässä ei ole suuria asiakaskohtaisia eroja. Lue 10 syytä valita Visma järjestelmätoimittajaksi.