Visma Nova
Kattavaa toiminnanohjausta pk-yrityksille

Asiakasreferenssit

Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat molemmat meille Vismalla sydämen asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme kunnioituksella, luottamuksella ja osaamisella, innovatiivisesti ja hyvässä yhteishengessä.

Lue miten asiakkaamme ovat tehostaneet toimintaansa Visma Novalla.

Työtapahtumien kirjaukset Visma Novalla

"Otimme ensin käyttöön työajankirjaukset ja asentajat olivat siihen todella tyytyväisiä ja alkoivat kiirehtiä työnohjausjärjestelmän käyttöönottoa. Nyt olemme lisänneet työajankirjaukset lähes koko henkilökunnalle ja palaute on ollut todella positiivista: töiden kirjaaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Osa tekee myös mobiilikirjauksia - sekin toimii hyvin! 

Matkalaskujen tarkastus ja siirto palkanlaskentaan on helppoa ja vaivatonta. Liukumien reaaliaikainen päivittyminen on helpottanut ylitöiden ja vapaiden seurantaa."

Johanna Salminen, Detector Oy.

Visma Nova ja työnohjaus

”Tarve Visma Nova -ratkaisun laajentamiseen lähti siitä, että halusimme sähköistyä ja vähentää paperin määrää. Laajennuksen myötä moninkertaiset tietojen syötöt Exceliin sekä erilaiset muistilaput ovat jääneet historiaan.”

Petteri Jukkola, Koukkukuljetus Oy

Lue lisää >>

Visma Nova on Steel Tooling Oy:n tukipilari

"Hallinnoimme Visma Nova -ohjelmistolla tällä hetkellä mm. tuhansia nimikkeitä, joita tulee jatkuvasti lisää. Visma Nova on ollut meille luonteva valinta, sillä meillä on ollut jo ohjelmiston hankintavaiheessa kokemusta tästä järjestelmästä ja tieto siitä, mitä se meille voi tarjota."

Jussi Peltola, Steel Tooling Ab Oy

Lue lisää >>

Visma Nova auttaa keskittymään olennaiseen

"En vaihtaisi Visma Nova –ohjelmistoa mistään hinnasta toiseen järjestelmään! Tämä on ohjelmisto, joka on laadukas ja jota voidaan muuttaa, rakentaa ja räätälöidä aina tarpeen niin vaatiessa. Omaan ydinosaamiseemme, elokuvien levitykseen, pystymme keskittymään täysillä, kun käytössämme on toimintaamme sopeutuva ohjelmistoratkaisu."

Tomi Paalosmaa, Atlantic Film Finland Ab

Lue lisää >>

Keski-Suomen Taloushallinto sähköistyi

"Meidän tavoitteemme on tarjota omille asiakkaillemme ”täysi palvelupaketti”, jonka tuottamiseksi vaaditaan tietenkin hyvän ammattitaidon lisäksi alalle soveltuva ohjelmisto."

Heidi Puikkonen, Keski-Suomen Taloushallinto Oy 

Lue lisää >>

Visma Novalla tehokkuutta tuotannonohjaukseen

"Visma Nova -ohjelmistosta lähdettiin hakemaan tehokkuutta nimenomaan tuotannonohjauksen tarpeisiin ja sen olemme myös saaneet. Toki ratkaisua käytetään myös muissa toiminnoissa, kuten kirjanpidossa, palkanlaskennassa sekä reskontrissa."

Torbjörn Nyholm, Oy Orapac Ab 

Lue lisää >>

Tiedot on aikaansaatava "nappia painamalla"

Työn täytyy keskittyä sellaisiin toimintoihin, joista asiakkaat ovat valmiita maksamaan. Tilastoinnit, raportoinnit yms. ovat yritykselle erittäin tärkeitä tietolähteitä, mutta eivät toisaalta tuota arvoa tuotteita ostavalle asiakkaalle. Tästä syystä nämä tiedot on aikaansaatava ”nappia painamalla”. Visma Nova -ohjelmiston moninaiset raportit ja niiden muokkausmahdollisuudet toimivat juuri tällä tavalla.

Asta Kentta, E. J. Hiipakka

Lue lisää >>

Kansainvälinen menestyjä luottaa Visma Novaan

"Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä on mahdollistaja. Kun ratkaisu on juuri sopiva pk-toimijalle, käyttäjät on koulutettu perusteellisesti ja käyttäminen on kurinalaista, ratkaisusta saa irti kaiken mahdollisen hyödyn liiketoiminnan suunnittelemista sekä seurantaa varten."

Johannes Leppihalme, Centaurea Oy (Atexor Oy)

Lue lisää >>

Visma Nova taloushallintoon ja myyntiin

"Uuden Visma Reporting -työkalun myötä näemme reaaliajassa myynnin kehittymisen ja näin ollen myyntihenkilöstöllä on mahdollisuus reagoida nopeasti myynnin nousuun tai laskuun. Kun edellinen kuukausi valmistuu, ohjelmasta lähtee automaattisesti jokaiselle myyjälle omia myyntejään koskeva raportti".

Mika Ervasti, Ekovilla Oy

Lue lisää >>

Yhtenäinen kokonaisuus - saumattomat toiminnot

Olemme olleet tyytyväisiä sekä Visma Novaan että yhteistyöhön Visman asiantuntijoiden kanssa. Olen sitä mieltä, että ohjelmistossa on vielä paljon toimintoja, mitä voisimme hyödyntää paremmin saadaksemme siitä kaiken irti. Esimerkiksi erittäin hyödyllistä Tilastointi-sovellusta olemme alkaneet hyödyntämään paremmin vasta viime vuosina.

Thomas Nyström, Prevex

Lue lisää >>

Myynnit, huollot ja korjaamotoiminta

Rahoitamme varaston optimoinnilla säästetyillä euroilla tuotevalikoiman laajentamisen. - Kai Vainio Toimitusjohtaja, Tehohydro Oy

Asiakaskohtainen hinta on hyvä juttu. Tuli tässä päivitettyä nelisenkymmentä hintaa ja asiakas saa jälleen oikealla hinnalla ostamansa tavarat. - Tuula Penttilä, Tehohydro Oy

 Lue lisää >>

Visma Nova oikeasti toimii!

Me lupaamme omille asiakkaillemme ratkaisun, joka oikeasti toimii – meillä on myös itsellä oikeus saada ratkaisu, joka oikeasti toimii. Tämän vuoksi vuonna 1999 valitsimme Visma Novan järjestelmäksemme. Tuolloin hankintapäätökseen vaikuttivat hinta, toimintavarmuus sekä sopivuus toimialalle. Allekirjoitan nämä ominaisuudet edelleen.

Harri Höglund, Temal Oy

Lue lisää >>

Kuljetusalan konkari luottaa pilviratkaisuun

En keksi mitään erityistarvetta alaltamme, johon Visma Nova ei voisi tarjota ratkaisua. Ohjelmistossa on erinomaiset työkalut mm. kustannusten ja tulojen hallinnointiin. Pystymme seuraamaan helposti, paljonko esimerkiksi yksittäisen kalustoyksikön tuotto on eri urakkaprojekteissa.

Jyrki Rahikkala, Kuljetusliike Rahikkala Oy

Lue lisää >>