Visma Liikkuvan työn ratkaisut
Tiedonkulkua parhaimmillaan

Selainpohjaiset liikkuvan työn ratkaisut

Liikkuvan työn ratkaisut ovat selainpohjaisia ohjelmia, jotka täydentävät toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksia antaen työvälineitä myös kentällä toimiville henkilöille. Liikkuvan työn ratkaisuja ovat mm. Myynti, Työnohjaus ja Työtapahtumat. Ne soveltuvat kaikille, jotka tarvitsevat helppokäyttöisen tavan kytkeytyä toiminnanohjausjärjestelmään ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Säästät työaikaa
Integroi tiedon kulku kentältä toimistolle ja takaisin. Esim. työtehtävät ohjautuvat suoraan työntekijälle ja työntekijä voi puolestaan asiakkaalla ollessaan kirjata työtunnit ja tarvikkeet suoraan laskutettavaksi.

 

Laskuta enemmän
Sujuvan tiedonkulun ansiosta työajan käyttö tehostuu. Ehdit enemmän!

 

Paranna asiakaspalvelua
Nopea, sujuva ja kerralla hoidettu työ antaa asiantuntevan ja positiivisen kuvan yrityksestäsi.  

 

Helpota työtäsi
Olet tietoinen oman vastuualueesi toiminnasta ja näet reaaliaikaisesti esim. tehdyt myyntitilaukset, kirjatut työtunnit ja asiakkaan tilaamien töiden tilanteen.

Eroon paperien pyörittelystä

 

Ennen työnjohtajat tulostivat jonossa olevista työtehtävistä työmääräimet paperille. Asentajat hakivat ne toimistolta ja lähtivät toteuttamaan töitä. Halusimme kuitenkin tarkempaa ja reaaliaikaista huoltotöiden seurantaa. Nyt tiedonkulku on helpottunut ja nopeutunut.

Tietohallintopäällikkö Pekka Sippola, Aro yhtiöt.

 

 

Tiesitkö?

  Visman Liikkuvan työn ratkaisuilla on tällä hetkellä asiakkaina yli 300 yritystä ja yli 8000 käyttäjää.
  Tuotteet sopivat eritoten kaikille toimialoille, joilla on toimiston ulkopuolella liikkuvia työntekijöitä. Erityisen suosittuja Liikkuvan työn ratkaisut ovat tukku-, huolto-, teollisuus- ja rakennus-toimialoilla.
  Toiminnanohjauksessa olevat palkkalajit ja tuotteet hintoineen ovat automaattisesti ja reaaliaikaisesti käytettävissä joten erillistä muuta tiedonvälitystä ei tarvita.