Visma Fivaldi

Vahva pohja taloushallinnossa, kattavat kiinteistöhallinnan työkalut.

Visma Fivaldissa saat talous– ja kiinteistöhallinnan osa-alueet kattavan työkalun yhdessä järjestelmäs­sä. Järjestelmä sopii mm. tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttöön sekä perinteisen kirjanpidon hoitamiseen, isännöintiin ja muuhun kiinteistöhallinnan toimintaan.

Visma Fivaldi - taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu

Visma Fivaldin sähköinen taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan kokonaisratkaisu taipuu moneen tarkoitukseen

Visma Fivaldi on käyttöjärjestelmistä riippumaton, selainkäyttöinen sovelluspal­velu, joka on kehitetty yli 25 vuoden asiantuntemuksella. Visma Fivaldissa saat yhdessä järjestelmäs­sä talous– ja kiinteistöhallinnan osa-alueet kattavan työkalun.  Asiakkaitamme ovat mm. tilitoimistot, isännöitsijätoimistot, pk-yritykset, yhdistykset ja koulut.

Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samassa järjestelmässä. Visma Fivaldi kiinteistöhallinnon palvelussa yhdistyvät taloushallinto, tekninen- sekä hallinnollinen isännöinti ja asiakaspalvelu. Visma Fivaldi tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun talous- ja kiinteistöhallinnan ammattilaiselle.

Asiakkaitamme

500 tilitoimistoa, 185 isännöintiyritystä ja 210 muuta yritystä ovat valinneet Visma Fivaldin talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmäkseen. 2000 pienyritystä hoitaa taloushallinnon tilitoimiston Visma Fivaldilla ja järjestelmällä hoidetaan yhteensä 40 000 yrityksen kirjanpito.

Visma Fivaldin kehitystyön taustalla on pitkä ja kattava toimialakokemus. Järjestelmää kehitetään koko ajan uusilla ratkaisuilla ja toiminnallisuuksilla toimialojen muuttuvien toimintaympäristöjen mukaisesti

Visma Fivaldi pilvipalvelu lukuina
logo Ovenialogo Rantalainenlogo JHLlogo Koodiviidakkologo Fingersoft

Järkevä ja tehokas valinta yrityksellesi

Aito pilvipalvelu

Selainpohjaisessa ratkaisussa käytössäsi on aina ohjelmiston uusin versio. Käyttöönotto tapahtuu jouhevasti, koska teknisiin asioihin ei tarvitse ottaa kantaa.

Kattavat sovellukset

Sovellukset tarjoavat työkalut sekä talous- ja kiinteistöhallinnon ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

Taloudellinen ratkaisu

Visma Fivaldin sovellusten hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja yhtäaikaisuuksiin. Hinta helposti budjetoitavissa, eikä tuo yllätyksiä.

Tutustu Visma Fivaldin ratkaisuihin

Kiinteistöhallinnan ammattilaiselle

Kaikki reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittava ja jaettava tieto hallitaan keskitetysti kokonaisratkaisussa.

Lue lisää

 

Tilitoimistoalan ammattilaiselle

Kaikki tilitoimiston tarvitsemat keskeiset ydintoiminnot sähköisestä laskusta palkanlaskentaa ja arkistoon.

Lue lisää

 

Yrityksen taloushallintoon

Visma Fivaldissa hoidat yrityksesi taloushallinnon laskutuksesta kirjanpitoon, pankkiin ja arkistoon yhdessä järjestelmässä.

Lue lisää

 

Taloushallinnon ulkoistajalle

Visma Fivaldia käyttäviltä tilitoimistoilta saat ajantasaisen ja tehokkaan mahdollisuuden ulkoistaa koko taloushallintosi ammattitaitoiselle kumppanille.

Lue lisää

 
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Nimi:*
Yrityksen nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Viesti:
Nimi:*
Yrityksen nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Viesti: