Kokonaisjärjestelmä kiinteistöhallintaan

Visma Fivaldilla voit hyödyntää sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvella asiakkaitasi entistä paremmin.

Kiinteistön koko elinkaari suunnittelusta käyttöön samassa pilvipalvelussa

Visma Fivaldi kiinteistöhallinnan pilvipalvelu sisältää teknisen- ja hallinnollisen isännöinnin, asiakaspalvelun ja taloushallinnon. Kaikki kiinteistöön ja sen käyttöön liittyvä tieto syntyy kertatallennuksella ja sitä hallinnoidaan keskitetysti.

Asukkaat, omistajat, suunnittelijat, huoltohenkilöt, isännöitsijät ja päättäjät kartuttavat yhteistä tietoa käyttämällä samaa järjestelmää. Tallennettu tieto on kaikkien osapuolien käytettävissä missä ja milloin vain. Massatoiminnot ja automatisoinnit tuovat työajan säästöä ja tehokkuutta toimintaan. Taloyhtiön päätöksenteossa käytettävä kumulatiivinen tieto on pilvipalvelusta aina saatavilla.

Kiinteistön ylläpidossa toimivat voivat linkittää eri osapuolet saman järjestelmän puitteissa kulloinkin käsittelyssä olevaan hankkeeseen, vikailmoitukseen tai huoltotehtävään. Käyttäjillä on aina saatavilla ajantasainen tieto töiden edistymisestä ja roolinsa mukainen pääsyoikeus hankkeiden projektipankkeihin. Visma Fivaldi toimitetaan SaaS-palveluna. Voit siis työskennellä missä ja milloin vain ilman ylläpitohuolia ja saat joustavat laajennusmahdollisuudet.

Isännöintiyritykselle

Keskitä tekninen ja hallinnollinen isännöinti sekä asiakaspalvelu yhteen järjestelmään. Modernit työkalut takaavat tehokkaat prosessit, jolloin aikaa jää tärkeimpään – asiakkaalle. Asukasportaalin avulla teet taloyhtiöviestinnästä yrityksesi valttikortin.

Palveluasumiseen

Hallinnoi asukkaan palvelukonsepti helposti palveluasumisen muodosta riippumatta. Monipuoliset toiminnallisuudet mahdollistavat asuntojen ja talouden hallinnan lisäksi mm. kotihoitopalveluiden laskuttamisen ja satunnaisien avustustehtävien hallinnan.

Vuokrataloyhtiölle

Hyödynnä talousautomaation edut ja kätevä asukkaiden tietojen hallinta kunnallisissa ja yhteisöjen vuokrataloyhtiöissä. Suurtenkin massojen hallinnointi onnistuu helposti yhdessä järjestelmässä, kun kertaalleen tallennettu tieto saadaan raportoitua talokohtaisesti. 

Maksuttomat oppaamme isännöintiin

moderni-isannointi

6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin

Oppaassa kerrotaan tiedon merkityksestä isännöinnissä. Menestyvissä isännöintiyrityksissä kiinteistötietoa, taloustietoa ja kokemustietoa kerätään, tallennetaan ja jalostetaan tehokkaasti.

Taloyhtiön-viestinta-opas

Tee viestinnästä vahvuus – opas taloyhtiön viestinnän kehittämiseksi

Taloyhtiön yhteistä strategiaa tukeva viestintä ja taloyhtiön maine kulkevat käsi kädessä. Oppaassa kerromme, kuinka isännöitsijä voi kehittää taloyhtiön viestintää.

miten-isannointiyritys-voi-kehittaa-liiketoimintaa

Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa

Oppaassa kerrotaan kuinka isännöintiyritys voi kehittää toimintaansa ja siirtyä toimistorutiineista dynaamiseen työskentelyyn ja asiakaspalveluun.

Visma Fivaldi Kiinteistöhallinnan starttipaketti

Visma Fivaldi isännönnin starttipaketti

Visma Fivaldi Kiinteistöhallinnan starttipaketilla hoidat kaikki keskeiset taloyhtiöön liittyvät kiinteistöhallinnan osa-alueet, esimerkiksi taloyhtiöiden vastikehallinnan, lainojenhallinnan, kulutuslaskutuksen sekä auto-ja saunapaikkojen hallinnan. Kaikki tapahtuu kätevästi yhdessä automatisoidussa järjestelmässä. Tapahtumat siirtyvät ilman erillisiä siirtoja kirjanpitoon sekä haluttaessa sähköiseen arkistoon.

Laajennukset

Visma Fivaldi kasvaa yrityksesi mukana, sillä käyttöä on mahdollista laajentaa liiketoimintasi kasvaessa. Voit laajentaa starttipakettia tarpeesi mukaan sähköisen taloushallinnon ratkaisuilla. Hoida taloyhtiöiden ostolaskujen vastaanotto sähköisesti, vastikkeet verkkolaskuina sekä koko maksuliikenne Visma Fivaldin pankkiyhteydellä. Kokonaisuudessaan Visma Fivaldi tarjoaa sinulle taloyhtiön sähköisen huoltokirjan, työmääräinkäsittelyn sekä taloyhtiön asukasportaalin. Asukasportaalin kautta asukkaat voivat jättää esim. tilauksia ja vikailmoituksia. Vastavuoroisesti isännöitsijä ja hallitus voivat luoda tiedotteita asukkaille ja osakkaille. Samalla järjestelmällä voit pitää huolen myös oman yrityksesi taloushallinnosta.

Laajennusten hinnoitteluun vaikuttaa taloyhtiömäärä, ohjelmiston käyttäjämäärä sekä mahdolliset ulkoistuspalvelut.

Yli 180 isännöintiyritystä hoitaa 8300 taloyhtiötä tehostaen toimintaansa Visma Fivaldilla.

Visma Fivaldi Ovenia Isännöinti
Visma Fivaldi Isännöinti Rantamäki
Visma Fivaldi Isännöintitoimisto iMasa

Kiinteistöhallinnan arkea helpottavat toiminnallisuudet

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Kokonaisjärjestelmänä Visma Fivaldi mahdollistaa sen, että kaikki kiinteistöön ja sen käyttöön liittyvä tieto syntyy kertatallennuksella. Tietoa hallinnoidaan keskitetysti ja se on jatkuvasti myös ajan tasalla ilman manuaalisia siirtoja tai ylimääräisiä työvaiheita.

Tehokas talousautomaatio

Kaikki kiinteistöön liittyvät kirjaukset hoidetaan Visma Fivaldin talousprosesseissa. Kulut hallitaan sähköisessä kierrätysprosessissa, pankkitoiminnot hoituvat modernilla pankkiyhteydellä ja automatisoidut massatoiminnot tekevät kiinteistön taloudellisen seurannasta ajantasaista.

Huolettomasti pilvessä

Selainpohjainen Visma Fivaldi toimii palvelumallilla, jossa käyttäjän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmia omalle työpisteelle tai palvelimelle. Näin sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä tai varmuuskopioinneista. Kiinteät kuukausiveloitukset on myös helppo budjetoida ja ennustaa.

Aikaa asiakkaille

Kun massatoiminnot ja automatisoinnit tehostavat toimintoja, jää aikaa kaikista tärkeimpään eli asiakaspalveluun. Visma Fivaldin Palveluportaali tarjoaa työkalun taloyhtiön monikanavaiseen ja moderniin viestintään asiakkaan ehdoilla. Asukkaille ja tilojen käyttäjille portaali mahdollistaa palvelupyyntöjen vaivattoman kirjaamisen.

Luotettavat prosessit

Visma Fivaldi -pilvipalvelu mahdollistaa sekä perinteisen että sähköisen tavan hallita kiinteistöjä ja isännöidä. Ohjelmiston vakiomuotoiset toimialaprosessit tekevät toiminnasta ymmärrettävää asiakkaan ja sidosryhmien silmissä ja siten luovat luottamuksen.

Näkyvyys kiinteistön elinkaareen

Visma Fivaldi tarjoaa kiinteistön koko elinkaaren mittaisen tietojärjestelmän, jossa kaikki toimijat käsittelevät samassa järjestelmässä olevaa yhteistä tietoa. Kumuloitunut tieto suunnitelluista toimenpiteistä ja päivittäisistä tapahtumista on aina käytettävissä päätöksenteon tukena.

Jäikö kysyttävää?

Alta löydät kiinteistöhallinnan toimiala-asiantuntijoiden yhteystiedot. Tavoitat asiantuntijamme myös numerosta 010 756 2992. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, jolloin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiinteistöhallinnan tiimimme

Jukka Parviainen
Senior Account Manager
jukka.parviainen@visma.com
040 901 5959

 

 Timo Niemi
Senior Account Manager
timo.niemi@visma.com
040 090 1412

 

 Jukka Jyrälä
Senior Account Manager
jukka.jyrala@visma.com
040 719 2806

Ota yhteyttä

Jätä kysymyksesi lomakkeen kautta meille, niin toimiala-asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.