Visma Nova
Kattavaa toiminnanohjausta pk-yrityksille

Nykypäivän toiminnanohjausratkaisu pitkillä perinteillä

Visma Nova on ratkaisu sinulle, joka haluat markkinoilla asemansa vakauttaneen toiminnanohjausjärjestelmän, jonka toimivuuden takuuna on suuri määrä tyytyväisiä käyttäjiä. Juuri uusittu moderni käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja järjestelmää voidaan käyttää myös pilvipalveluna.

Visma Nova on yli 20 vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt toiminnanohjausratkaisu, joka on rakennettu markkinoiden tarpeisiin suomalaisen tuotekehityksen voimin. Se kehittyy jatkuvasti, ja lisäksi avoimet rajapinnat mahdollistavat Visman kansainvälisten ratkaisujen sekä esimerkiksi toimialakohtaisten järjestelmien kiinteän liitettävyyden osaksi kokonaisuutta.

Katso Visma Nova 9 -esittelyvideo

Neljä hyvää syytä valita Visma Nova

 • Varmista laadukas toiminta "avaimet käteen" -periaatteella
  Ratkaisu on pitkälle hiottu pitkän elinkaarensa ja suuren käyttäjämääränsä ansiosta. Voit ottaa toimivaksi todetut moduulit käyttöön sellaisenaan.
 • Valitse ja investoi viisaasti, varmista tulevaisuuden kasvualusta
  Kaikkia toimintoja ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön, vaan voit aktivoida lisätoiminnot yrityksesi kasvaessa ja toiminnan laajentuessa.
 • Luo ja vahvista kilpailuetua
  Saat toimialakohtaiset ja muut toimintaasi ohjaavat järjestelmät  keskustelemaan ydinjärjestelmän kanssa avoimien rajapintojen avulla yhden klikkauksen periaatteella.
 • Tuki aina lähellä
  Suomenkielinen, paikallinen asiakaspalvelumme muodostuu internet-pohjaisista HelpDesk- ja forumi-palveluista sekä puhelintuesta.

Toimiva ratkaisu on tulos aktiivisesta yhteistyöstä asiakkaiden kanssa 

Asiakkaamme kertoo

Työn täytyy keskittyä sellaisiin toimintoihin, joista asiakkaat ovat valmiita maksamaan. Tilastoinnit, raportoinnit yms. ovat yritykselle erittäin tärkeitä tietolähteitä, mutta eivät toisaalta tuota arvoa tuotteita ostavalle asiakkaalle. Tästä syystä nämä tiedot on aikaansaatava ”nappia painamalla”.

Hallintojohtaja Asta Kentta, E.J. Hiipakka

13 kysymystä toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisesta 13 kysymystä toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisesta

Oletko vaihtamassa toiminnanohjausjärjestelmääsi?
Lue ensin oppaamme!


 Lataa ilmainen oppaamme!