Visma Econet
Taloushallinnon ammattilaisille

Talous- ja materiaalihallinnon toiminnanohjausjärjestelmä pk-yrityksille ja yhteisöille

Visma Econet on helppokäyttöinen ohjelmisto joka on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä markkinoiden tehokkaimmista tilitoimisto- ja taloushallintojärjestelmistä.

 

Nopea käyttöönotto
Visma Econet on valmis ratkaisu pk-yrityskäyttöön. Kattavat avusteet ja valmiit käyttöönottorutiinit varmistavat nopean käyttöönoton.

 

Sähköisellä liiketoiminnalla kasvatat tuottavuutta
Voit ottaa käyttöön verkkolaskutuksen, kierrättää ostolaskusi sähköisesti tai  raportoida veroilmoitustiedot sähköisesti.

 

Yrityksen kokoinen järjestelmä
Voit ottaa käyttöösi juuri tarvitsemasi ohjelmiston osat - näin et maksa turhasta. Ohjelmaratkaisu soveltuu porrastetun laajuutensa ja kattavien ominaisuuksiensa ansiosta niin pienen kuin isommankin yrityksen käyttöön toimialasta riippumatta.

 

Raportointi liiketoimintasi tukena
Monipuoliset vakioraportit antavat selkeän kuvan yrityksesi toiminnan kehityksestä. Voit raportoida yrityksesi tunnusluvut myös graafisesti, ja sähköinen raportointi vähentää raportointiin käytettyä aikaa.

 

Aikaa asiakkaille

 
Visma Econet poistaa päällekkäistä työtä ja parantaa työmme taloudellista tehokkuutta. Rutiinitehtävien nopean ja tarkan suorittamisen ansiosta pystymme paremmin keskittymään liiketoimintamme ydinalueisiin, kuten hotellivieraidemme palveluun.

Henry Laine, Toimitusjohtaja, Hotelli Helka

 

Tiesitkö?

Ohjelmistoa on mahdollisuus käyttää myös tilitoimiston ja sen
asiakkaiden yhteisenä järjestelmänä.
Vaivattomat yhteydet Microsoft Office-tuotteisiin.
Visma Econetin saat myös sovellusvuokrauksena (ASP).